|
fa-IRen-US
X
Confederation News
همگرایی در تشکل‌های موازی با مدیریت اتاق انجام شود
فکوری

همگرایی در تشکل‌های موازی با مدیریت اتاق انجام شود

Article Id :17021900

به گزارش روابط عمومی کنفدراسیون صادرات ایران، سیدمحمد مرتضوی، عضو هیات مدیره کنفدراسیون صادرات ایران با بیان اینکه در صنعت غذا که شاخه‌های متعددی دارد، توانستیه‌ایم ایجاد یک تشکل یکپارچه را سازمان‌دهی کنیم و موفق باشیم، گفت: بنابراین ظرفیت اجرای این برنامه وجود دارد تا روند همگرایی تشکل‌های بخش خصوصی که فعالیت موازی دارند، به موفقیت برسد.

عضو کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران افزود: اینکه چرا در برخی صنایع این همگرایی و وحدت رویه اتفاق نمی‌افتد، نیاز به آسیب‌شناسی دارد؛ به طور عمومی به نظر من امکان وقوع این روند وجود دارد؛ اما باید نهادهای بالادستی به خصوص اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران این روند را مدیریت کنند.

وی درباره راه‌های مدیریت این روند تصریح کرد: یک راه آن است که ابتدا باید برای تشکل‌ها، ‌سطوح مختلف مدیریتی و تشکیلاتی را تعریف کرده و سپس بر اساس ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هر سطح از تشکل‌ها، از آنها انتظارات و خواسته‌هایی در زمینه بهبود وضعیت شرکت‌‌های عضو آن تشکل داشته باشیم. به عنوان نمونه در مرتبه اول، انجمن‌ها سپس فدراسیون‌ها، ‌بعد از آن کنفدراسیون‌ها، کانو‌ن‌های عالی کارفرمایی، ‌خانه‌های صنعت و معدن و نهایتا اتاق‌های اصناف و تعاون و اتاق ایران قرار دارند. اگر تعریف درستی از این لایه‌ها ارائه و تمایز درستی میان این سطوح به تشکل‌ها ارائه شود،‌ نهادهای مدنی بخش خصوصی تشویق می‌شوند تا برای ارتقا به لایه‌های بالاتر، سایر تشکل‌های موازی‌کار و هم‌پوشان با یکدیگر را به همسویی و همگرایی سوق دهند.

رئیس انجمن آردسازان ایران با بیان اینکه یک نگرانی از سوی تشکل‌های کوچک‌تر وجود دارد، این است که اتاق ایران ممکن است با اجرای این دسته‌بندی و رتبه‌بندی‌ها بیشتر به سمت فدراسیون‌ها، کنفدراسیون‌ها و خانه‌های صنعت و معدن تمایل بیشتری داشته باشد تا انجمن‌های کوچک‌تر، خاطرنشان کرد: به نظر من این نگرانی بی‌جهت است؛ چون قانون وضعیت و جایگاه اتاق ایران را روشن کرده و ثبت، نظارت و اداره انواع تشکل‌های بخش خصوصی را به اتاق‌ها سپرده است. بنابراین وظیفه اتاق‌هاست تا به اجرای کامل این قوانین بپردازد.  

محمد مرتضوی با تأکید بر لزوم برقراری روابط نزدیک‌تر میان تشکل‌های بخش خصوصی با اتاق، گفت: به نظر من داشتن معاونت تشکل‌ها با ساختاری قوی‌تر و کارآمدتر که از درون خود تشکل‌ها برآمده باشد، می‌تواند این رابطه میان اتاق ایران و تشکل‌های اقتصادی را تقویت کند. یک راهِ ایجاد چنین ساختار منسجمی، تأسیس یک هیئت عامل از میان نهادهای تشکلی و سپس انتخاب معاونت تشکل‌ها از میان آنهاست تا بتوانیم این ارتباط را بهبود بخشیم.  

عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران خاطرنشان کرد: بهترین کار این است که اتاق ایران تشکل‌ها را به عنوان ظرفیت اصلی توسعه بخش خصوصی در نظر بگیرد تا با راه‌یابی این نهادهای مدنی به سطوح تصمیم‌گیری اتاق، قوانین مرتبط با بهبود فضای کسب و کار با سرعت بیشتری به اجرا دربیایند.

منبع: سایت اتاق ایران

2862 Rate this article:
No rating
تاریخ انتشار خبر : 2/9/2017 1:33:00 PM

Leave a comment

Name:
Email:
Comment:
Add comment

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Contact Us

  • *
  • *

About Us

Get in touch

  • Tehran , Taleqani St
  • Postal code 4671-15875
  • Phone: 021 88 34 68 30 - 33
  • confederationsaderat@gmail.com
  • Fax: 021 88 34 65 09