|
fa-IRen-US
X
اخبار کنفدراسیون
مدت زمان بازگشت ارز حاصل از صادرات برای فرش دستباف ۷ماهه شد
فکوری

مدت زمان بازگشت ارز حاصل از صادرات برای فرش دستباف ۷ماهه شد

Article Id :18092849

به گزارش روابط عمومی کنفدراسیون صادرات ایران، مدت زمان بازگشت ارز حاصل از صادرات فرش دستباف، با تصمیم وزیر صنعت، معدن و تجارت از سه ماه به هفت ماه افزایش یافت تا صادرکنندگان بتوانند با شرایط مناسب‌تری به رفع تعهد ارزی خود بپردازند.  

پیش از این، بانک مرکزی در بخشنامه‌ای تحت عنوان رفع تعهد ارزی صادرکنندگان، تمامی کالاهای صادراتی اعم از پتروشیمی و فولاد و بیست درصد از صادرات غیرنفتی که از شمول ارایه ارز حاصل از صادرات به سامانه نیما مستثنی شده بودند را مکلف به بازگشت ارز حاصل از صادرات در مدت زمان حداکثر سه ماهه کرده بود.  

این تصمیم وزیر صنعت، معدن و تجارت در حالی است که مطابق با بخشنامه بانک مرکزی، مسئولیت تصمیم‌گیری در خصوص مدت زمان بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی، به عهده وزارت صنعت گذاشته شده بود.

3568 Rate this article:
No rating
تاریخ انتشار خبر : 9/28/2018 9:20:00 AM

Leave a comment

Name:
Email:
Comment:
Add comment

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

راه های تماس

Get in touch

  • Tehran , Taleqani St
  • Postal code 4671-15875
  • Phone: 021 88 34 68 30 - 33
  • confederationsaderat@gmail.com
  • Fax: 021 88 34 65 09

پربازدیدترین مطالب

تماس با ما

  • *